Timpendlare.se
Senaste nytt
2023-04-21
Mälartåg börjar sälja Movingo 5/30
2023-06-30
Nyhetsbrev till medlemmarna
Läs detaljer om aktuella och tidigare nyheter

Senaste nytt

2023-04-21

Mälartåg börjar sälja Movingo 5/30

Läs mer

Mälardalstrafik lanserar äntlingen biljett för alla i Stockholm-Mälardalen som reser 1-2 gånger i veckan. Med Movingo 5/30 går det att resa på Mälartåg och i omgivande lokaltrafik under fem valfria dagar under en 30-dagarsperiod. Föreningen har efterlyst biljettalternativet redan innan Mälardalstrafik tog över trafiken och tog bort SJs mer flexibla biljettutbud och är mycket glada att det äntligen händer.

Med Movingo 5/30 väljer resenären en regionaltågssträcka med Mälartåg eller Trosabussen (Trosa-Vagnhärad-Liljeholmen) och får tillgång till omgivande lokaltrafik under fem valfria 24-timmarsperioder under 30 dagar. Med tio resdagar under en månad är det mer förmånligt att köpa två Movingo 5/30-biljetter jämfört med den befintliga periodbiljetten Movingo 30 dagar. Med fler resdagar är fortsatt Movingo 30 dagar, där man reser obegränsat på sträckan inklusive lokaltrafik hela månaden, den mest förmånliga biljetten. Movingo 5/30 blir också snabbt mer prisvärd jämfört med att köpa varje resa med Mälartåg enkelbiljett, inte minst eftersom även lokaltrafiken ingår utan extra kostnad.

Fakta Movingo 5/30

 

  • Du reser obegränsat på din valda sträcka under fem valfria 24-timmarsperioder under 30 dagar.
  • Giltig på Mälartåg och Trosabussen, samt lokaltrafik som bedrivs av SL, Sörmlandstrafiken, UL, VL, Länstrafiken Örebro och Östgötatrafiken, men ej på Tåg i Bergslagen, SJ Regional eller SJ InterCity.
  • Köps digitalt i Movingo-appen eller via malartag.se/movingo, används av en person per resa och kan inte flyttas till annan mobil.
2023-06-30

Nyhetsbrev till medlemmarna

Läs mer

Föreningen har skickat nyhetsbrev till medlemmar och externa intressenter. Det är gratis att prenumerera på nyhetsbrev, men tidigare nyhetsbrev kommer även gå att läsa via föreningens verksamhetsberättelse.

Se tidigare nyheter